المكونات:
- 135 جم دقيق متعدد الاستخدامات
- 113 جم زبدة بدرجة حرارة الغرفة
- 1 بيضة كاملة بدرجة حرارة الغرفة
- 50 جم سكر أبيض
- 100 جم سكر بني
- 2 جم ملح
- ¼ ملعقة صغيرة بيكربونات الصوديوم
- ½ ملعقة صغيرة بيكنج بودر
- 1 ½ ملعقة صغيرة مسحوق الفانيليا
- 1 كوب قطع شوكولاتة
- 1 كوب لوز محمص ومطحون
الطريقة:
- اخلط السكر والزبدة في الخلاط لمدة دقيقتين
- أضف البيضة والفانيليا، واخلط لمدة دقيقتين.
- اخلط المكونات الجافة وأضفها إلى خليط الزبدة.
- أضف الشوكولاتة واللوز.
- ضع حوالي 16 قطعة من العجين على حصيرة سيليكون.
- اخبز في فرن بدرجة حرارة 190°C لمدة 12 - 14 دقيقة.
2 تعليقات
Good day! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out
and tell you I genuinely enjoy reading through your posts.
Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the same topics?
Thank you!
I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what all is required to get set up?
I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
I’m not very internet smart so I’m not 100% sure.
Any tips or advice would be greatly appreciated. Thank you
اترك تعليقا